Održan koncert dua Hornyanszky-Römer u Osnovnoj glazbenoj školi "Krsto Odak" u Drnišu

U petak, 20. siječnja 2023. godine u koncertnoj dvorani škole održan je koncert dua Hornyanszky-Römer kojeg čine vrsni glazbenici, oboist Zoltán Hornyanszky i gitarist István Römer.

Koncert je održan u sklopu ciklusa Šibenske glazbene večeri, te je poklon Glazbene škole Ivana Lukačića Šibenik našoj školi.

Zahvaljujemo na predivnom koncertu gostujućim umjetnicima i ravnateljici Glazbene škole Ivana Lukačića Šibenik, gospođi Ruži Raguž Cukrov!

Nastavi čitati

Učenici Područne škole u Kninu nastupili na Božićnom koncertu u Pločama

U utorak, 20. prosinca 2022. godine učenici Područne škole u Kninu nastupili su na Božićnom koncertu glazbenog odjela Osnovne škole "Vladimir Nazor" Ploče.

Nastupili su Sofija Martić (gitara), Andrea Amanović (gitara), Tea Simić (klavir), Arsen Matijaš (klarinet), te pjevački zbor područne škole u Kninu koji je nastupio pod ravnanjem mr.sc. Tanje Alač, prof. Soliste su za nastup pripremili učiteljice Jasna Lapić, nast. i Katica Brakus, prof., te učitelj Attila Mesarić, prof.

Čestitke svima!

Zahvaljujemo domaćinima na pozivu i gostoprimstvu, te se nadamo i budućoj suradnji! Također, zahvala i Gradu Kninu koji je osigurao prijevoz za naše učenike.

Nastavi čitati

Izložba radova polaznika početnog solfeggia

Božić nam je sve bliže, pa su naši vrijedni polaznici početnog solfeggia izradili prekrasne likovne radove i uz pomoć malog i velikog pjevačkog zbora i učiteljice Josipe Martinović priredili pravu malu izložbu i prigodno ukrasili učionicu i koncertnu dvoranu škole.

Bravo!

Nastavi čitati

Loris Grubišić i Jadranka Garin održale koncert u Osnovnoj glazbenoj školi "Krsto Odak" u Drnišu

U utorak, 27. rujna 2022. godine u koncertnoj dvorani škole koncert je održao Duo Grubišić-Garin (Loris Grubišić, violina i Jadranka Garin, klavir). Publika je imala priliku uživati u djelima G. Tartinija, V. Sunka, W. A. Mozarta i C. Francka.

Zahvaljujemo umjetnicama na predivnom i nadahnutom muziciranju, te se nadamo i budućoj uspješnoj suradnji!

Nastavi čitati

Osnovna glazbena škola Krsto Odak Drniš