Održan koncert Mislava Režića - gitara u Osnovnoj glazbenoj školi "Krsto Odak" u Drnišu

U petak, 9. veljače 2024. godine u koncertnoj dvorani škole koncert je održao Mislav Režić (gitara).

Koncert je dio ciklusa "Šibenske glazbene večeri" i poklon je Glazbene škole Ivana Lukačića Šibenik našoj školi i Gradu Drnišu.

Zahvaljujemo ravnateljici Glazbene škole Ivana Lukačića Šibenik, prof. Ruži Raguž Cukrov na organizaciji ovog vrijednog događaja u našoj školi, a gostujućem umjetniku zahvaljujemo na inspirativnom muziciranju i prekrasnoj večeri u našoj školi!

Nastavi čitati

Našoj školi dodijeljena Povelja za projekt "1. Međunarodno natjecanje iz solfeggia i teorije glazbe "DO, RE, MI, FA..." Drniš 2023."

U petak, 22. prosinca 2023. godine gradonačelnik Grada Drniša, mr. sc. Josip Begonja, uručio je ravnateljici naše škole, profesorici Ines Topić, Povelju koja je dodijeljena Gradu Drnišu od Središnjeg koordinacijskog odbora programa "Gradovi i općine - prijatelji djece" za projekt naše škole "1. Međunarodno natjecanje iz solfeggia i teorije glazbe "DO, RE, MI, FA..." Drniš 2023."

Zahvaljujemo Gradu Drnišu i svim sponzorima na financijskoj potpori u realizaciji ovog projekta, a svima koji su sudjelovali na projektu iskrene čestitke!

Nastavi čitati

Održan "Božićni koncert" u Domu za starije osobe u Oklaju

Učenici naše škole, Tamburaški orkestar "Krsto Odak" Drniš i KUD "Promona" održali su danas zajednički "Božićni koncert" u Domu za starije osobe u Oklaju.

Na koncertu su nastupili solisti škole, komorni sastavi, puhački orkestar škole, te mali i veliki pjevački zbor škole.

Učenike su za nastup pripremili učiteljice Katica Brakus, Morana Živković, Jadranka Barišić, Antonija Matić, Josipa Martinović i učitelji Predrag Tintor, Tibor Bauer i Nikola Skelin.

Malim i velikim pjevačkim zborom ravnala je dirigentica Josipa Martinović, prof. uz klavirsku pratnju prof. Antonije Matić.

Nastavi čitati

Održan Koncert "Grdelinima na dar" u Osnovnoj glazbenoj školi "Krsto Odak" u Drnišu

Povodom blagdana svete Lucije sinoć je u koncertnoj dvorani matične škole u Drnišu održan koncert pod nazivom "Grdelinima na dar".

Koncert su održali mali i veliki pjevački zbor matične škole u Drnišu pod ravnanjem dirigentice Josipe Martinović, prof., a uz klavirsku pratnju profesorice Antonije Matić. Cijeli koncert bio je poklon djeci iz Dječjeg zbora Grdelini.

Osim uživanja u izvedbama zborova, naši dragi gosti imali su priliku čuti od profesorice Martinović kako izgleda proba zbora, te su i sami sudjelovali u upjevavanju.

Nastavi čitati

Osnovna glazbena škola Krsto Odak Drniš